Safety 1st Kinderwagen

Bij de aankoop van een kinderwagen staat voor u de veiligheid van uw kindje ongetwijfeld voorop. Waarom dan niet kiezen voor een kinderwagen die precies dat in haar naam heeft en een Safety 1st kinderwagen kopen. Hoewel Safety 1st meer bekend is vanwege de verschillende buggy’s die ze maken kunnen ze u ook een hele goede kinderwagen bieden.
Safety 1st is een Amerikaans merk dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van een heel groot scala aan baby producten. We hebben het dan over diverse verzorgingsproducten maar ook voeding en eigenlijk alle andere zaken die u nodig hebt bij het opvoeden van uw baby. Het lag in het verlengde van de activiteiten van dit Amerikaanse bedrijf om ook met producten op de markt te komen die het mogelijk zouden maken om er met uw baby op uit te gaan. Naast de Safety 1st kinderwagen is dit merk vooral bekend om de grote collectie buggy’s die men heeft en de auto stoeltjes. Zoals u het bij Amerikanen gewend bent heeft men er alles aan gedaan om de veiligheid van uw kroost te garanderen, dit gaat echter niet ten koste van het gewicht omdat dit beperkt wordt door de toepassing van hoogwaardige materialen die ook op andere manieren bijdragen de veiligheid van uw kindje.

Een kinderwagen van Safety 1st wordt niet los verkocht als kinderwagen maar maakt deel uit van een combi kinderwagen. Dit betekent dat u dus niet alleen een kinderwagen krijgt maar ook een wandelwagen inzet, een reiswieg, een wagenmand en een adapterzet voor een auto stoeltje die allemaal op hetzelfde onderstel gemonteerd kunnen worden. Hierdoor krijgt u met de aanschaf van een kinderwagen aanbieding van Safety 1st een heel compleet reissysteem waar u werkelijk alle kanten mee op kunt. Alle onderdelen zijn uitvoerig op veiligheid en duurzaamheid getest dus u mag er van uit gaan dat u lange tijd plezier en gemak van uw aankoop zult hebben.

Het onderstel van een Safety 1st kinderwagen is gemaakt van hoogwaardige aluminium buizen. Deze aluminium buizen geven de kinderwagen een hoge sterkte bij een relatief laag gewicht. Het frame staat om twee vastzetbare zwenkwielen aan de voorkant en twee grote wielen met luchtbanden aan de achterkant. Door deze wielen heeft de kinderwagen van Safety 1st een grote wendbaarheid en rijdt de kinderwagen erg soepel. Het frame is bijzonder eenvoudig in te klappen tot een klein pakketje en ook het uitklappen vergt al even weinig moeite. De wandelwagen inzet en de reiswieg die u bij de Safety first kinderwagen aanbieding krijgt komen beide kompleet met een zonnekap. De wandelwagen inzet komt verder met een voorbeugel en de reiswieg komt kompleet met afdekhoes. De standaard meegeleverde adapterset voor een auto stoeltje maakt het mogelijk om auto stoeltjes van diverse merken op het onderstel van de Safety 1st kinderwagen te plaatsen. Één van deze merken is natuurlijk de bekendste onder de auto stoeltjes, maxi cosi dat de markt leider op het gebied van auto stoeltjes is. De bekleding van zowel de reiswieg en de wandelwagen inzet is gemaakt van een sterke en eenvoudig schoon te maken kunstvezel. Dit garandeert dat u eventueel gemorst eten snel op kunt ruimen en de kinderwagen schoon kunt maken. Natuurlijk is dit een goede eigenschap om een lange levensduur van een Safety 1st kinderwagen mogelijk te maken.

Op deze pagina zult u de beste Safety first kinderwagen aanbieding vinden waar u op dit moment van kunt profiteren. Wij hebben deze aanbieding net als andere aanbiedingen op deze website beoordeeld op basis van een aantal objectieve criteria. Door het gebruik van deze criteria kunnen wij factoren als prijs en kwaliteit vergelijken en zullen in een lijst met goedkope kinderwagen en duurdere of complete aanbiedingen niet altijd de goedkoopste bovenaan staan. De kinderwagen aanbieding van Safety 1st die u op deze pagina vindt voldoet aan alle door ons gestelde criteria van kwaliteit, veiligheid en waar voor uw geld. Met deze kinderwagen aanbieding doet u een aankoop die de veiligheid van uw kind kan garanderen en u en uw kindje op de veiligste manier van huis naar uw bestemming en weer terug brengt. Kijk dus voor de beste aanbieding voor een Safety 1st kinderwagen op deze pagina en kijk op de website van de online kinderwagens winkel voor alle details.