Contact met Ons

De samenstelling van de informatie op deze website is zo zorgvuldig mogelijk gebeurd aan de hand van de informatie die vrijelijk toegankelijk is op het internet of die ons door derden is aangeleverd. Hoewel wij zeer zorgvuldig te werk zijn gegaan kan het natuurlijk voorkomen dat deze informatie details mist en dat u ons hierover feedback wilt geven. U kunt is zo’n geval contact met ons opnemen door middel van het formulier op deze pagina. Dit is ook de werkwijze als u ons over de kinderwagen aanbiedingen vragen wilt stellen of welke andere vragen dan ook.

Wij doen onze uiterste best om alle kinderwagen vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij hier om de een of andere reden niet in slagen dan zullen wij binnen één werkdag contact met u daarover opnemen.

De informatie op deze website is volledig informatief van aard en er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden. Wij verkopen op deze website geen producten maar wij geven aanbiedingen weer van en wijzen u de weg naar door ons geselecteerde aanbieders van kinderwagens. De online kinderwagens winkel in kwestie is volledig verantwoordelijk voor de juistheid en inhoud van de aanbiedingen die u op deze website kunt vinden.